Feedback

Real Men Rock the Alps

“De alpenweek (2014) was voor mij uitdagend, enerverend, bij tijden pittig en afzien, en geweldig!

Ik heb heel erg genoten van de variëteit van de activiteiten, en ik ervaar Sjoerd als een begeleider en coach die een aantal bijzondere kwaliteiten in zichzelf verenigt. Zorg voor veiligheid, professionaliteit en expertise in zijn vakgebied, en het vermogen om af te stemmen op mijn specifieke edge, mijn specifieke uitdaging.
Sjoerd heeft mij uitgedaagd om telkens weer mijn grenzen te verleggen, waarmee ik besefte dat ik meer kon dan ik had gedacht, zonder ooit mijn lichaam te overvragen.
Sjoerd verenigt vriendelijkheid en zorgzaamheid met een no-bullshit attitude.
Thanks!
Roald”
.
.
“Ik heb Sjoerd ervaren als een zeer betrokken, heldere, zorgvuldige en enthousiaste begeleider. Hij daagde me uit om alles te geven in de bergen en daardoor kon ik ook alles ontvangen!”
Arland Swaak
.
.

Individuele begeleding 

“Ik had geen wereld meer en had gevoel dat ik me overal steeds moest aanpassen. Ik heb nu weer een wereld en kan weer mijzelf zijn.” Ralph

.

Biketrip reports Austin Adventures!

————-

Dear Sjoerd,

Thank you for a fantastic week! You exceeded our expectations. Thanks for the wonderfull memories of the Mosel Valley!

All the best,

Paula and Brian
(Canada)

————–

Sjoerd!

Thank you! Thank you!
Kind!
Patiënt!
Knoweledgeable!
Thoughtfull!
We appreciate it all!
You have made our trip so memorable – challenging and fun!

Susan and Jack
(USA)

————–

Dear Sjoerd,

You are a wonderfull leader…so patient…

Thank you for the extra trips ass well…I will remember them.

Ron
(Canada)

 

 

Austin Adventures 

“Sjoerd Rammelt heeft vanaf de zomer van 2004 verschillende reizen voor Euro-Bike & Walking Tours, later Austin Adventures (www.austinadventures.com), begeleid. Bij de begeleiding van deze reizen met Amerikaanse gasten wordt er veel van onze reisleiders vereist. Algemene planning, culturele overdracht d.m.v. briefings, sportieve begeleiding, medische verzorging (eerste hulp) en het bevorderen van een goede sfeer behoren allen tot de taken van onze reisleiders, en wel van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat.

Sjoerd heeft bovenstaande taken uitmuntend volbracht. Hij heeft laten zien snel te kunnen leren en zich aan te passen aan dat wat er van hem verlangd wordt. Met name zijn flexibiliteit vergemakkelijkt voor hem het inspelen op de telkens veranderende omstandigheden die het reizen met een groep en haar individuen met zich meebrengen.

In zijn werkwijze is Sjoerd accuraat, stipt en georganiseerd. Hij bezit zowel het fysieke als ook mentale uithoudingsvermogen om de werkzaamheden met bravoure te voltooien. Het is onze mening dat Sjoerd’s vroegere werkzaamheden en opleiding, met specialisatie in de buitensport, hem (en dus ook onze klanten) hierbij zeer van pas gekomen zijn.

Last but not least: zijn collega-reisleiders zijn altijd erg over Sjoerd te spreken. Het werken in een team komt voor hem als natuurlijk. Hij toont een rijpheid en volwassenheid, die voor zijn leeftijd buitengewoon zijn, en dat met een gezonde portie spontaniteit en enthousiasme.

Zonder ook maar één seconde te twijfelen kan ik Sjoerd aanraden voor het begeleiden van groepen in diverse settings.

 

Met vriendelijke groet,

Ron van Dijk”