@Alpe d’Huez

Welkom!

Per 13 december zijn mijn broertje Vitus en ik werkzaam in de Franse Alpen als gastheren in een chalet(@Alpe d’Huez)!

We zijn inmiddels een paar dagen aan het werk in een chalet van Chaletbeyond. De eerste vier driegangen diners zijn met succes op tafel getoverd, de eerste bedden zijn opgemaakt, de eerste gasten zijn verzorgd, maar ook hebben we de eerste kilometers in dit fantastische en zeker uitdagende skigebied afgelegd. Het gaat een super winter worden waar ik echt bergen zin in heb 🙂

Vanaf aankomende zaterdag 22 december gaat het hier dan echt volle bak van start. Overal worden nieuwe mensen ingewerkt nu het nog rustig is, iedereen is in een relaxte stemming omdat alles zo goed als klaar is en we nog bijna een week de tijd hebben voor de puntjes op de Ï. Waarom wordt die jacuzzi maar 35 graden? Hoeveel handdoeken geven we de gasten per week?  Hoe stijf moet die kersen-kwarktaart precies zijn? Dit zijn de vragen die ons deze week bezig houden. Voor het diner spelen we een potje golf op de Wii spelcomputer. Tijdens het diner voeren we discussies over de bewijslast van het broeikaseffect, de legitimiteit van de Balkenende-norm, en andere waarden geladen onderwerpen. De sneeuw valt in ieder geval al met bakken uit de lucht, zoals het hier in december ook hoort te vallen.

We gaan ervoor!

 

 

4 gedachten over “@Alpe d’Huez

 1. Oeii! Sjoerd wat een prachtige site!
  Daar kan je nog eens goed mee naar buiten komen, heel mooi niet te veel info, overzichtelijk en boeiend.
  Veel succes ermee , en een goede start gewenst!
  alle goeds uit Reek, pa

 2. Hey Sjoerd!

  Site ziet er strak en overzichtelijk uit! Heel duidelijk waar je wat kan vinden!

  Uiteraard gaan we dr vanuit dat als we arriveren in de Alpen, jullie alle ins- en outs van het gebied kennen en ook bereid zijn die te delen 😉

  Wij hebben er iig veel zin in, succes en tot dan.

  Gr Guus

 3. mooi werk…. letterlijk. Dat klinkt als een bijzondere ervaring met kersentaart tussen de sneeuwvlokken. Ongetwijfeld een kerstgevoel verzekerd. Ik zag dat je al gevonden wordt door Google… Dat is snel!
  Zet hem op & Blog ze!

  Groet van Tim

 4. Hoi Sjoerd, mooie site en mooie verhalen! Nu nog een facebook account en je hoort er echt helemaal bij. Het gaat dus goed met jullie en jullie gasten -afgezien van een grote bult op je grote hoofd- dat is fijn om te horen. Met Renée en mij gaat het ook goed. We hebben de laatste weken veel plezier in ons werk. De cursussen zijn weer in volle gang en voor het Waterliniefestival hebben we genoeg culturele verenigingen die mee willen doen en een veelheid aan kunstenaars die met deze verenigingen willen gaan werken. Alleen met het sporten gaat het minder, daar moet echt wat aan gebeuren. Als ik die verhalen van jou lees over ijswatervallen en skiën enzo, krijg ik daar ook wel zin in. Maar hier -in de regen- gaat dat wat moeilijk.
  Ik wens jou en Vitus nog een hele fijne tijd toe en we zien elkaar weer in de lente!

  liefs, Jasper

Reacties zijn gesloten.